Gulvarme virker ikke

Varmesæsonen banker på døren, og det er tid til at tænde op for varmen. Men hvad gør du, hvis din gulvvarme ikke virker? Læs med her, hvor vi giver gode råd til at få gang i varmen igen.

 

Gulvvarme virker ikke – her er en guide til genstart af systemet:

1. Kontroller vandstanden og trykket i anlægget, som aflæses på manometeret – hvis vandstanden er for lav, så skal der fyldes vand på til det korrekte niveau, som typisk er 1,5 til 2 bar

2. Herefter tænder du for gulvvarmestyringen

3. Nu kan pumpen tændes. Kontroller derefter, at den kører

4. Tjek op på om dine termostater fungerer og er forbundet med gulvvarmestyringen

5. Vær opmærksom på, at der ved et gennemkoldt hus vil gå længere tid, før huset når op på den ønskede temperatur

ER DU I TVIVL – SÅ KONTAKT OS PÅ 89 87 49 03

 

Hvis du oplever problemer med gulvvarme, kan det skyldes flere årsager

Det kan give noget af et koldt gys, hvis du en morgen må konstatere, at din gulvvarme i badeværelset eller hele huset ikke virker

 Der kan desværre ofte opstå fejl på et gulvvarmesystem, som kan være svære at identificere og rette op på. Hvis du har problemer med gulvvarme, kan det fx skyldes luft i rørene, hvis vandstanden har været for lav på anlægget. 

For at afhjælpe problemet skal anlægget  skyldes igennem og fyldes derefter op igen til det ønskede niveau typisk 1,5 til 2 bar. Det kan også være, at pumpen har sat sig fast som følge af, at anlægget har været slukket over sommeren. I sådanne tilfælde bør du kontakte os og få en af vores håndværkere til at se på det.

Har du ikke mod på at gøre det selv, så kan du nemt få styr på din gulvvarme med hjælp fra en af vores dygtige VVS montører. Du kan hurtigt og trygt booke en af vores håndværkere til et gulvvarmetjek. Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse dine problemer med gulvvarme – så du igen kan få varme under fødderne.

BOOK EN AF VORES VVS MONTØRER TIL ET SERVICEBESØG eller RING TIL OS PÅ 89 87 49 03 , hvis du har brug for VVS hjælp til gulvvarme. Vi kører ud til dig I Odense, Trekantsområdet og på Fyn

 

Oplever du problemer med gulvvarme betyder det ofte:

– Gulvvarme i badeværelse virker ikke

– Gulvvarme virker ikke ordentligt

– Varmen i gulvet er ikke høj nok

– Gulvvarmesystemtet varmer ikke hurtigt nok op

– Gulvvarme fungerer ikke 

 

Sådan udfører du selv et servicetjek:

Du kan med fordel selv lave et lille service-tjek på dit anlæg over vinteren. Få et par gode fif her:

1. For at opretholde alle funktioner på dit gulvvarmeanlæg, er det en god ide, at du løbende tjekker, at vandstanden på anlægget er stabil.

2. Kontroller at der er batterier på dine rumtermostater, så de kan snakke sammen med anlægget, så der ikke unødvendigt bliver lukket ned for et rum.

Hvis der skulle opstå problemer, og din varme ikke virker, kan du hos VVS Døgnservice Odense altid booke en vvs installatør til et gulvvarmetjek.

 

gulvarme virker ikke

 

Få VVS hjælp til tilslutning af gulvvarme

Overvejer du at få installeret gulvvarme i dit hus, er vi selvfølgelig parate til at hjælpe dig. Måske ønsker du at få installeret gulvvarme på dit badeværelse? Så er du landet det helt rette sted. Hos VVS Døgnservice Odense har vi nemlig mange års erfaring med tilslutning af gulvvarme i private hjem. Vi er klædt godt på rent fagligt, og er klar til at servicere din gulvvarme, eller hjælpe dig, hvis gulvvarmen ikke virker.

Kontakt os her eller ring 89 87 49 03

 

Hvis du oplever problemer med, at din gulvvarme ikke virker, eller hvis der opstår fejl på systemet, kan du altid booke en af vores håndværkere eller kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

 

VVS Døgnservice Odense – Din VVS døgnvagt