Luft til luft varmepumpe bliv klogere her!

En luft til luft varmepumpe løsning er til dig der ønsker en økonomisk og miljørigtig løsning det kan f.eks. være til dit sommerhus eller som supplement til et helårs hus der i dag opvarmes med elvarme. Et luft-til-luft system er forholdsvis billigt at etablere og samtidig billigt at holde kørende. Så bruger du el eller olie / gasfyr kan pumpen bruges som supplement, da den er relativt billig at anskaffe, og betydeligt billigere end opvarmning med el, olie eller gas!

Læs om luft til vand varmepumper her.

Vi hjælper dig gerne med rådgivning, placering og installering af varmepumpen, samt løbende serviceeftersyn af din varmepumpe hvilket bidrager til en længere levetid men også en mere effektiv varmepumpe.

OBS: Man skal overveje hvor den indre- og ydre del opsættes da den udvendige boks larmer. Hvis luft til luft varmepumpen bruges som aircondition om sommeren, kan varmeregningen blive højere end før installation af varmepumpen.

Dog er vores varmepumper støjsvage! Så når varmepumpen først er installeret rigtigt er varmepumpen hverken noget du vil se eller høre. En varmepumpe luft til luft har lang levetid og vil derfor tjene sig selv hjem efter relativt få år.

varmepumpe
luft til luft varmepumpe
VVS Døgnservice Odense hjælper med montering og levering af luft til luft varmepumper

Etableringen af en luft til luft varmepumpe løsning er nem fordi der ikke kræves et vandbåret system – ofte er arbejdet udført på 3-4 timer.

Fordele ved en luft til luft-varmepumpe:

  • Pumpen er nem, hurtig og billig at installere.
  • Du kan spare betydeligt på dine varmeudgifter.
  • Den cirkulære varme forebygger skimmelsvampe og giver et sundere indeklima.
  • Den kræver ikke installerede radiatorer.
  • Luft til luft varmepumpen kan købes I en udgave så den også kan fungere som en aircondition
 
luft til luft varmepumpe
luft til luft varmepumpe
Ring:

Står du og mangler en luft til luft varmepumpe? Eller leder du bare efter et rigtigt godt tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os! Du kan ringe eller udfylde formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med venlig hilsen VVS Døgnvagt Odense.

Husk: VVS Døgnservice Odense, er din lokale døgnvagt i Odense og på Fyn. Vi står klar 24/7 uanset hvornår du ringer!

 

Få et tilbud på en varmepumpe!

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.