Luft til vand Varmepumpe

Opvarmer du i dag dit hus med en dyrere løsning som f.eks. med oliefyr eller naturgas – så kan du med fordel skifte hele systemet ud med en luft til vand varmepumpe løsning. En luft til vand varmepumpe løsning passer til langt de fleste helårs boliger og sørger for både varme i radiator, gulv og varmt vand til vandhanen og bruser/bad.

Leder du efter luft til luft varmepumpeanlæg? så klik her  

Et luft til vand varmepumpeanlæg er det mest alsidige og det mest økonomiske og miljøvenlige løsning til opvarmning, hvis du er uden for fjernvarmenettet.

Luft til vand varmepumpen leverer op til 5 gange den energi den anvender fra el-nettet, og kan få endnu mere ud af løsningen ved at anlægge jordvarme. En jordvarmeløsning er mere økonomisk og er ikke afhængig af en tilliggende grund eller have.

varmepumpe
luft til vand varmepumpe
Fordele ved en luft til vand varmepumpe:

I forhold til olie/naturgas fyret hus sparer du typisk over 50%! En luft til luft-varmepumpe, kan have svært ved at brede den varme luft til de øvrige rum. Varmen i en luft til vand-varmepumpe bliver varmen distribueret via gulvarmen (hvis det er vandbåren) eller rør til radiatorer i hele huset, og er dermed ikke begrænset til enkeltstående rum eller etager.

Du slipper herved helt for at skulle varme øvrige værelser op med el-radiatorer, eller for at have flere blæsere i huset, som kan blæse den varme luft i forskellige retninger.

En luft til vand varmepumpe leverer også varmt vand til køkken og bad, hvilket en luft til luft løsning ikke kan præstere, og du slipper dermed for et yderligere strømforbrug til opvarmning af din vandforsyning.

Leder du efter luft til luft varmepumpeanlæg? så klik her 

For en oversigt over hvilke opgaver vi kan udføre så klik her

Ring:

Er uheldet ude kl 03 om natten? eller mangler du bare et rigtigt godt tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os! Du kan ringe eller udfylde formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med venlig hilsen din lokale vvs døgnvagt i Odense.

VVS Døgnservice Odense Vi er din lokale døgnvagt i Odense og på Fyn. Vi står klar 24/7 uanset hvornår du ringer!

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe!

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.