VVS Døgnservice Odense - VVS i Odense, Fyn og Trekantsområdet

Hvis uheldet er ude, tilbyder vi selvfølgelig akut vand, varme, sanitet og blikkenslager arbejde hjælp døgnet rundt, 365 dage om året – både til private og erhverv.
Det kan være du er ude for f.eks:

  • Sprængt/utæt rør
  • Manglende vand og/eller varme
  • Stoppet afløb/kloak
  • Oversvømmelse

Vi klarer alle typer af opgaver! store som små samt akut hjælp til vvs opgaver

Få akut VVS hjælp

Er der opstået et stort problem i din bolig eller bygning? Så kontakt VVS Døgnservice Odense med det samme – vi tilbyder akut VVS hjælp i Odense, Fyn og Trekantsområdet. vvs odense

Få styr på dit problem med det samme

VVS-problemer kan være mange, så det er ikke altid let at vide, hvad man selv kan gøre ved problemet. Hvis der endda opstår noget akut, er det i den grad vigtigt at få løst problemet med det samme. Her er vi klar til at hjælpe dig! om det er vvs installationer eller en akut opgave, det spiller ingen rolle!

Vi har nemlig rigeligt med erfaring, når det kommer til at klare en lang række problemer. De mest almindelige tilfælde er sprængte eller utætte rør, stoppede kloakker og afløb, oversvømmelser, samt generelle problemer relateret til vand og varme.

Har du brug for et tilbud så tryk her for at se vores telefonnummer

Men hvert tilfælde er unikt, og derfor kan problemer også dække over andre situationer. Vi er altid parate til at hjælpe – bare ring til os, og fortæl om dit problem så kommer vi og ser på sagen. For alle typer varmepumper med en fylding på 1 kg kølemiddel skal der udføres lovpligtig service.

Forskellen mellem almindelig service og vvs døgnvagt

vi varetager en lang række. Det gælder når vi skal udbedre eksisterende problemer, men også når der skal bygges nyt, laves almene erstatninger og forbedringer. I disse tilfælde kan du benytte vores kontaktformular og så skaber vi kontakten til dig.

Vores vvs døgnservice adskiller sig på den måde, at det henvender sig til uheld, som skal klares med det samme altså uden for normal åbningstid. Lad det være et stoppet afløb, der godt kan gøre hverdagen sur, og som derfor bør klares hurtigst muligt.

vvs døgnvagt odense

 

Hus der er oversvømmet (ekstremt tilfælde) dog vil vvs Døgnservice Odense vagt kunne klare denne opgave også.

Skaderne kan opstå kl 03 om natten og hvis er noget mere ekstremt, såsom en oversvømmelse – altså noget, der virkeligt truer bygningen, så er det betryggende at der er nogen som står klar til at hjælpe!. Hvis du mener, at dit problem skal løses hurtigst muligt, bør du aldrig tvivle: Ring til os med det samme og fortæl om situationen. Det er altid billigere at få stoppet skaden i tide. vvs døgnvagt odense

Dækker i kun vvs i Odense?

VVS Døgnservice Odense holder til i Odense og kan derfor rykke lynhurtigt ud i hele området omkring Odense. Vi dækker faktisk også hele Fyn, så du kan ringe til os uanset hvor på Fyn du befinder dig.

Har du en skade eller er du i tvivl bedes du kontakte vores vvs døgnvagt med det samme!

Kontakt os med det samme hvis du har brug for hjælp!

Tryk her for at ringe hvis du har en akut skade!

+45 89 87 49 03